Finsa Superpan Tech P5

Finsa Superpan P5: De oplossing voor dakafwerking

8 mei 2023

Novulam

Bouwcenter Nobel is dealer van de Finsa Superpan Tech P5 en van NoVuLam. NoVuLam zijn massieve vurenhouten sporen uit één stuk met extra lange lengtes en breedtes/ hoogtes. De sporen zijn opgebouwd uit houtdelen die zijn verlijmd tot een maximale lengte van 13.500 mm en in hoogte variërend van 320 tot 400 mm bij een dikte van 30 mm. Met deze afmetingen helpt NoVuLam de prefab timmerbedrijven het aantal bewerkingen bij het samenstellen van prefab dak- en gevelelementen te beperken. NoVuLam aan de binnenzijde afgewerkt met de Finsa Superpan Tech P5 zorgen voor een duurzame dakconstructie. 

Finsa

Familiebedrijf Finsa is in 1931 gestart als een kleine zagerij. Sindsdien is de oudste MDF- en spaanplaatfabrikant op het Iberische schiereiland blijven groeien. Vanuit het hoofdkantoor in Santiago de Compostela en nog zestien andere verkoopkantoren verspreiden wij ons houtassortiment over de hele wereld.

Superpan Tech P5

Superpan Tech P5 is een speciaal door Finsa ontwikkeld product dat zich goed leent voor de prefabindustrie. Deze wordt door Bouwcenter Nobel voor Finsa op de markt gebracht voor onder andere de kappenindustrie.

Wil je meer lezen over de Superpan Tech P5? Lees de folder hieronder:

Dealer