Volledig bewerkt en op maat!

De Hillegomse beschikt over een eigen houtbewerking en levert alle hout en plaatmaterialen volledig op maat of geschaafd. Ook het gronden en aflakken verzorgen zij. ‘’houtbewerking zit in ons DNA’’ aldus Kirsten van der Wiel. ‘’Zo zijn we ooit begonnen en wij voeren bewerkingen uit zoals; herzagen, plat- kant-en overhoeks zagen, rondom schaven, afkorten in diverse verstekken, het kepen van hout en tal van andere bewerkingen, met onze eigen zaag-en schaverij zijn wij specialist in het bewerken en op maat aanleveren van hout.’’ 

NoVuLam is een breed inzetbaar product en biedt de oplossing voor zowel de prefab dakenindustrie, als ook de trappen-, emballage- en meubelindustrie. Enerzijds omdat ze breed toepasbaar zijn, maar vooral ook omdat ze de productie van prefab elementen sterk vereenvoudigen. 

Binnen de prefab daken- en trappenindustrie groeit de vraag naar bredere en/of hogere sporen. De standaard productiezagerijen beschikken echter niet over de mogelijkheden om deze grote formaten te produceren.

NoVuLam biedt dé oplossing. NoVuLam sporen zijn opgebouwd uit vurenhouten lamellen die met de hand worden gelast en verlijmd tot panelen met een dikte van 30 tot 60 mm en in de breedte maten 140/320/340/360/380/400/420mm en een maximale lengte van 13,5 meter.

Dealer