Samen met NoVuLam® verspillingen in de bouw elimineren

Weten we wel hoe eenvoudig kostenreductie is?

“Samen geven wij extra meerwaarde aan het bouwproces en uiteindelijk ook aan de kwaliteit, duurzaamheid en aan het leefcomfort van de woning.” Zo vertelt Jos Mulkens, directeur van Linex Nederland, in een eerder interview voor Novulam® Nu de zomervakantie voorbij is en we met nieuwe energie en ambities de uitdagingen in de bouw weer oppakken, is het goed de mogelijkheden van het elimineren van verspillingen in het bouwproces weer even op te frissen.

Met ‘samen’ verwijst Jos Mulkens in eerste instantie naar de samenwerking met Novulam® Breder gezien, kunnen we algemeen praten over: de samenwerking tussen de producent van houten prefab bouwelementen en Novulam® als leverancier van extra lange spanten. Met de extra lange en dikke lengtes reduceren wij de productiekosten. En minder handelingen betekent ook een hogere CO2-reductie, terwijl hout algemeen een voorbeeld is van het ultieme bouwmateriaal.

Lichter bouwen
Het elimineren van verspillingen door lichter te bouwen met Novulam®, dat met zijn sterkteklasse GL 24 eenvoudig het staal in de constructie kan vervangen. Lichter bouwen betekent ook efficiënter bouwen. Elimineren van verspillingen door de hoge RC-waarde van 7 en 8, in tal van gevallen zelfs nog meer. Met Novulam® produceer je een casco dat volledig voldoet aan de eisen van deze tijd: flexibel, duurzaam bouwen met een hoge isolatiewaarde.

Dealers