Home

NoVuLam®: dé revolutionaire oplossing voor de prefab daken- en    trappenindustrie.
Het antwoord op de behoefte aan brede/hoge houten sporen
Binnen de prefab daken- en trappenindustrie groeit steeds meer de vraag naar bredere en/of hogere sporen. De standaard productiezagerijen zien echter nauwelijks mogelijkheden om deze grote formaten te produceren.  NoVuLam® biedt de oplossing

Ewout Veldboom beschikt over meer dan veertig jaar ervaring binnen de houtbranche. Met name binnen de industriële houtverwerkende industrie. Hij zag het als een uitdaging om deze grote formaten in de markt te zetten en ging op zoek naar productiemogelijkheden voor het realiseren van deze brede/ hoge sporen. Al snel moest hij concluderen dat er binnen de bestaande zagerijen nauwelijks of geen mogelijkheden waren om tot dit grote formaat te komen.

NoVuLam®
Samen met een Nederlandse Agency vond hij in het buitenland een production plant die naadloos aansloot bij het product dat hij in gedachten had. Samen werkten ze aan de ontwikkeling van de sporen zoals Ewout die al vanaf het begin van zijn zoektocht in gedachten had. Het werd NoVuLam®, sporen die zijn opgebouwd uit vurenhouten lamellen, die worden gevingerlast en verlijmd tot panelen met een dikte van 30 mm en in de breedtematen 320 – 340 – 360 – 380 – 400 mm. Ze voldoen aan de sterkteklasse GL24 en beschikken over het Europese CE certificaat alsmede het DoP-certificaat. NoVuLam® wordt geleverd met het FSC Mix Credit certificaat.
Een breed toepasbaar product
NoVuLam® is een breed inzetbaar product en biedt de oplossing voor zowel de prefab dakenindustrie als ook de trappen-, emballage- en meubelindustrie.
Voor meer informatie
Hebt u belangstelling voor meer informatie over NoVuLam® of bent u geïnteresseerd in de kwaliteiten en mogelijkheden van het product, schroom dan niet om contact op te nemen met onze dealers.
Zij staan u graag met woord en daad terzijde. 
Op de website www.novulam.nl vindt u de contactgegevens.
Volg tevens ons NIEUWS blog.